Lad os gøre den økonomiske drift lettere

Vi minimere omkostningerne og effektivisere økonomien

Lad os gøre den økonomiske drift lettere

Vi minimere omkostningerne og effektivisere økonomien

by admin
FAGLIGHED OG PRÆCISION
Med vores baggrund og speciale indenfor økonomisk drift og regnskab, har vi de rette redskaber og ressourcer til at skræddersyge de rigtige løsninger til vores kunder. Hos Nordic Intellect Analytics har vi en faglig stolthed, som vi både præsterer og lever efter.
Formålet med vores konsultation og serviceydelse er, at vi hjælper med at varetage virksomheders daglige økonomisk drift, efterfulgt af et løbende overblik over virksomhedernes økonomi med henblik på at effektivisere og øge profit.
Vi skaber værdi ved at løser ejernes problem således, at dette oftest er en uoverskuelig opgave eller alt for tidskrævende for vedkommende. På baggrund af dette, vil vores service netop være eftertragtende for dem, der ønsker en fleksibel, finansiel serviceydelse til en overkommelig pris.
  • Vi fokusere på kvalitetsarbejde, og værdiskabende service
  • Vi sætter kundens værdier og behov i fokus
  • Vi yder en fleksibel service, således dette altid vil stemme overens med vores kunder

PURPOSE

Hos Nordic Intellect arbejder vi for, at være med til at skabe økonomiske løsninger for vores kunder med udgangspunkt i vores kompetencer og viden indenfor virksomhedsøkonomi og finansiel rådgivning.

VISION

Vores vision er, at være blandt de foretrukne konsulenter indenfor bogholderi og finansiel rådgivning med fokus på, at skabe værdifuld og fleksibel service efter behov.

MISSION

Vores mission er, spare tid- og ressourcer for vores kunder ved at varetage den økonomiske drift og fokusere på en værdiskabende service. Ud fra individuelle konsultationsmøder, sørger vi altid for at opfylde vores kunders krav.
START I DAG

Få hjælp til den økonomiske drift af virksomheden - vi omdanner tid og usikkerheder til muligheder

Top